Massage

Boka direkt

Massage och Behanlingar

 

Abhyanga

Avslappnande helkroppsmassage med ekologisk sesamolja. En mycket behaglig ayurvedisk helkroppsmassage med varm olja. Långa, lugna, svepande rörelser som stärker nervsystemet, ökar circulationen och vitaliteten medan muskler och lederna mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar kroppen från toxiner och slaggprodukter.Denna massage är mycket lugnande och därför är lämplig t.ex vid stress, stelhet och frusenhet. Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser samt under hösten och vinter, men är balanserande för alla typer.

OBS: Behandlingen är anpassade till gravida.

Tid: 1 timme

Pris: 600 kr 90 min : 800 kr

 

Vishesh

Lite kraftigare ayurvedisk helkroppsmassage med varm olja. Lite mer tryck bakom de svepande rörelserna gör att muskelstimuleringen ökar. Liknar Abyangan men kan också lösa upp spänningar, lugna sinnet och minska stress.

Tid: 1 timme

Pris: 600 kr

 

Shiroabhyanga

Shiroabhyanga är massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges med eller utan varm sesamolja.Huvudmassage är speciellt bra mot huvudvärk, stelhet och spänning i huvud och nacke. Det stimulerar cirkulationen i huvudet och lungnar sinnet och tänkandet. Klarheten i sinnet ökar.

Tid: 25 minuter

Pris: 250 kr

 

Marma – Stressbehandlingar ( 30 eller 60 minuter)

Marma är en unik behandling för att skapa djup avslappning och balansering av kropp, själ och livskraft. Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Underbehandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Löser upp fysiska, psykiska och känslomässiga blockeringar samt sätter ingång kroppens ”egen tänkande”. För bästa resultat rekomendaras 3 behandlingar i tät följd.

Tid: 30 eller 60 minuter

Pris: 30 min – 300 kr , 60 min – 600 kr

 

Kati chikitsa – ryggbehandling

Kati chikitsa är en traditionell ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela ryggar och axlar.

Tid: 45 min.

Pris: 400 kr

BOKA DIREKT